Aracınızı Güvence Altına Alın: Kasko Teklifi Nasıl Alınır?

Elbette aracınıza zarar gelsin istemiyorsunuz. Peki, aracınızı korumak için gerekli önlemleri alıyor musunuz? Sadece aracınızı park etmek için güvenli bir alan bulmaktan ya da yollarda aracınıza zarar verme ihtimali olan herhangi bir tehdite karşı tedbirle yaklaşmanızdan bahsetmiyoruz. Ne yazık ki trafikte, hatta aracınız park halindeyken bile karşılaşabileceğiniz onlarca kötü sürpriz var! İşte, bu sürprizlere karşı güvence altında olmak için kasko sigortası size yardımcı oluyor. Peki, “Kasko teklifi almak istiyorum.” diyenler nasıl bir yol izlemeli ve kasko teklifi nereden alınır?

Kasko Teklifi Nasıl Alınır?

Kasko sigortası, poliçede belirtilen teminatlar ve limitler dâhilinde aracınızda farklı nedenlerle oluşabilecek hasarları karşılamayı yani maddi-manevi bir güvence oluşturmayı amaçlar. Yaptırılması zorunlu olmamasına rağmen hayatın kötü sürprizleri karşısında önlem almak adına avantaj sağlayan kaskoyu yaptırmak için ise öncelikle bir kasko fiyat teklifi almanız gerekiyor.

Kasko fiyat bilgisi alabilmek için ise iki farklı alternatiften birini seçebilirsiniz:

  • Sigorta şirketleri ile iş birliği yapan acenteler

İlk adım, kasko sigortasını yaptırmak istediğiniz sigorta şirketi tarafından yetki verilmiş bir acente ile iletişime geçmek. Daha sonra kasko fiyat hesaplama için gerekli olan aracınızla ilgili bilgileri verebilir ve kasko poliçesinde yer almasını istediğiniz teminatları belirtebilirsiniz. Bu detaylar sonrasında kasko fiyat bilgisi sizinle paylaşılır. Ardından hemen kasko sigorta poliçesini oluşturabilirsiniz.

Dilerseniz size en yakın MAPFRE acentesinin hangisi olduğunu sitemizden kolaylıkla öğrenebilir ve sonrasında acentemizle iletişime geçebilirsiniz.

  • Sigorta şirketlerinin web siteleri

Pek çok sigorta şirketi web sitesinde kasko hesaplama aracı sunuyor. Bu araçlara gerekli bilgileri girdikten sonra arabanızın özelliklerine ve ihtiyaçlarınıza özel kasko teklifini alabilirsiniz. Sigorta şirketlerinin resmi web sitelerinde yer alan bu hesaplama araçlarının yanı sıra bazı fiyat karşılaştırmalı hesap araçları sunan internet sitelerinden de teklif alma şansınız mevcut.

Kasko Ücreti Nasıl Hesaplanır?

Araç sahibine kasko teklifi yapılabilmesi için bazı bilgilere ihtiyaç olduğundan bahsetmiştik. Aracın markası, modeli, üretim yılı doğrultusunda belirlenen kasko değeri bu hesaplamada önemli rol oynar. Buna ek olarak aracın daha önceki yıllardan hasarsızlık indiriminin olup olmadığı ve poliçeye dâhil edilmek istenen ek teminatlar da fiyat hesaplamasında etkilidir. Örneğin ana teminatların yer aldığı bir poliçe yerine genişletilmiş kasko sigortası yaptırmak istiyorsanız bu durumda size sunulacak kasko bedelinin daha fazla olması muhtemel.

Kasko Sigortası İçin Hemen Online Teklif Alın

Aracınız başka bir araçla çarpışması, üçüncü kişilerce zarar görmesi, yangın ve sel gibi durumlardan etkilenmesi, hırsızlık ve çok daha fazlası… Trafiğin yanı sıra aracınız park halindeyken bile pek çok tehdit ile karşı karşıya. Bu tehlikelere karşı güvence oluşturabilmek için ise kasko sigortası en büyük yardımcınız.

MAPFRE Sigorta Kasko Sigortası hakkında daha fazla bilgi almak ve teminatları inceledikten sonra fiyat teklifi almak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca kasko sigortasını daha yakından tanımak için dilerseniz kasko yaptırmanın avantajlarını sıraladığımız yazımıza da göz atabilirsiniz.

Güvenli sürüşler dileriz!

İpucuOto-yaşam