Trafik Kazası Kabusunuz Olmasın: KaskoJet’in Avantajları

yazar MAPFRE

Evden çıkıp arabanıza bindiğinizde, hem sizin hem de sevdiklerinizin tek beklentisi kazasız belasız eve geri dönebilmektir. Sizin hiçbir hatanız olmasa da karşı tarafın dikkatsiz bir hareketi, kendinizi bir trafik kazasının taraflarından biri olarak bulmanıza neden olabilir.

Hafif hasarlı trafik kazası geçirdiğiniz esnada bile herkes gibi ister istemez paniklersiniz. Karşı tarafın hatalı olduğu durumlarda, aracınızdaki hasarın bedeli, hatalı olan sürücünün zorunlu trafik sigortasından karşılanır. Olay yerinde tutulacak maddi hasarlı kaza tespit tutanağı ile birlikte sigorta şirketlerine başvurularak işlem yaptırılabilirsiniz, ancak biz çok daha kolay ve güvenilir bir yol öneriyoruz; KaskoJet’e sahip olmak!

KaskoJet Nedir?

Kaskojet, genişletilmiş kasko teminatları ile aracınızı sigorta güvencesi altına alan, hasarlarınızı titizlikle seçmiş olduğu KaskoJet servislerinde gidermeyi taahhüt eden, size aracınızın onarım süresi boyunca yedek araç hizmeti sunan, verdiği onarım hizmetinin ömür boyu arkasında duran, standart kasko paketlerine nazaran daha uygun primli kasko sigortasıdır.

Araba sahibi olduğunuzda; öncelikle kasko fiyatlarını araştırır, görüştüğünüz birçok kasko şirketi arasında kasko teklifi en cazip geleni seçmek istersiniz. Sigorta şirketleri, araç kasko değerini risk kriterlerince değerlendirip, kasko hesaplaması yaparak size en uygun teklifi sunar. Kaskojet, genişletilmiş hizmet kapsamı ve uygun prim avantajıyla, tam da aklınızdan geçen şartlara sahip bir sigorta türüdür.

Kaskojet Hangi Teminatları Barındırır?

  • Motorlu veya motorsuz araçlarla çarpışma
  • Aracın bir cisme çarpması veya beklenmedik bir cismin araca çarpması
  • Aracınızın veya araç parçalarının çalınması
  • Herhangi bir çalma olayına teşebbüs edilmesi
  • Grev ve toplu yürüyüş gibi sosyal gelişmeler

Kaskojet ürününde; teminat kapsamındaki kısmi bir hasarın onarımı, Kaskojet servislerinde yapılmak koşuluyla muafiyetsiz şekilde gerçekleştirilir. Kaskojet servisinin kapsamadığı onarımlarda ise oluşan hasar tutarının %20’si, ödenecek tazminat tutarından düşülür.

Diyelim ki anahtarınızı kaybettiniz veya çalındı. Aracınızın güvenliğini sağlamak için yaptıracağınız anahtar kopyalaması ve ‘immobilizer’ın yeniden kodlanması gibi işlemlerin masrafları, olay başına ve yıllık olmak üzere belirlenen asgari bir limit ile teminat kapsamındadır.

Aynı zamanda aracınızda meydana gelen herhangi bir arıza sonucunda; aracınızın hareketsiz kalması, lastik patlaması veya benzin bitmesi gibi durumlarda da KaskoJet Asistans yanınızda!

Daha ayrıntılı bilgi için; KaskoJet ürün sayfamızı ziyaret edebilir ya da buradan hızlıca ön başvurunuzu yapabilirsiniz!

Benzer Yazılar

Yorum Yap