Evde Vakit Geçirmeyi Sevenler İçin 5 Film Önerisi

yazar MAPFRE

İlkbahar, yaz, sonbahar, kış… Mevsim farketmez! ?

İster dondurma kutusuyla, ister elinizde bir kupada sıcak bir kahveyle, ister 4 peynirli pizzayla, ister sıcacık ve tuzlu patlamış mısırla… Film keyfi bambaşkadır.
Evde vakit geçirmeyi seviyor, film ve dizi kültürünüz varsa… Size kendinize ayırdığınız bu film vaktini daha verimli ve güzel değerlendirmeniz için hazırladığımız film listesine bir göz atın!
İster ilk defa ister ikinciye izliyor olun -ki film tutkunları için bir filmi kaç kere izlediğinin bir önemi yoktur- bu filmler evde geçirdiğiniz zamanınızı dolu dolu geçirmenize vesile olacak!

Evde Vakit Geçirmeyi Sevenler İçin 5 Film Önerisi

  1. Bay Evet: Komedi deyince herkesin aklına o geliyor: Jim Carrey!
    Her şeye hayır demeye alışmış Carl Allen’ın hayat hikayesi üzerine kurulu, bir film. Harry Potter serisinin yapımcısı David Heyman’in yapımcılığını üstlendiği filmde, başrol Jim Carrey’e Zooey Deschanel, Bradley Cooper gibi oyuncalar eşlik ediyor. Size kahkaha garantisi verebiliriz ?
  2. Click: Adam Sandler, Kate Beckinsale, David Hasselhoff… Mimar Micheal Newman bir işkoliktir. İşine fazla önem verdiği için de ailesini bi’ tık ihmal eder… Yönetmen Frank Coraci’nin fantastik kategorisine dahil edebileceğimiz Click’ini izlemenizi öneririz.
  3. Zindan Adası: Martin Scorsese’nin birçok filmi gibi Zindan Adası da, bir başyapıt statüsünde! Yönetmen Martin Scorsese tarafından Dennis Lehane’nin ünlü romanından sinemaya uyarlanan gerilim filminin başrolünde Leonardo Di Caprio bulunuyor. Di Caprio’ya Mark Ruffalo, Ben Kingsley gibi oyuncular eşlik ediyor…
  4. Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar: Eğlenceli bir film! Film, Marslı kabul edilen erkekler ile Venüslü kabul edilen kadınların ilişkileri üzerine kurulu bir komedi! “Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar”, yirmili ve otuzlu yaşlarında Baltimore’lu bir grup insanın hikayesini eğlenceli bir şekilde işliyor. Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore gibi oyuncuların bulunduğu filmi mutlaka izlemelisiniz.
  5. Take The Lead, Kuralsızlar: O zaman dans!
    Dramatik komedi kategorisinde yer alan Kuralsızlar, Antonio Banderas’ın başrolünde karşımıza çıktığı filmin yönetmen koltuğunda Liz Friedlander oturuyor. Banderas’a Alfre Woodard, Jenna Dewan gibi oyuncular da eşlik ediyor.

Benzer Yazılar

Yorum Yap