MAPFRE Türkiye DHL Turkısh Grand Prıx 2020’de Yarışacak olan Renault DP F1 Takımını Ağırlayacak

yazar MAPFRE
Daniel Ricciardo

Tüm dünyada milyonlarca izleyicisi bulunan ve motor sporlarının en prestijli yarışlarından olan Formula 1™, 9 yıl aradan sonra Intercity İstanbul Park’ta gerçekleşecek. Yarışta MAPFRE, deneyimli pilotlar Daniel Ricciardo ve Estaban Occon’un başını çektiği Renault DP World F1 Takımı sponsoru olarak yer alacak.

İlk olarak 2005 yılında takvime dahil edilen Türkiye Grand Prix’si, 2011’e kadar Formula 1™ yarışlarına ev sahipliği yaptı. 9 yıl aradan sonra İstanbul’da gerçekleşecek yarış ise içinde bulunduğumuz pandemi gündemi nedeniyle seyircisiz yapılacak. Sezonun 14’üncü yarışı olan Formula 1 2020 DHL Türkiye Grand Prix’si, 13-14-15 Kasım tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek. Formula 1 yarışlarına 5 ayrı kıtadan birçok ülke ev sahipliği yapıyor. Bu yıl Intercity İstanbul Park’ta yarışı canlı yayınlarda 100 bin kişinin takip etmesi öngörülüyor. 

MAPFRE, 2017’den beri Renault DP Dünya F1 Takımına sponsorluk yapıyor. Takım, ilk iki podyum pozisyonuyla Constructors’ World Chamiponship’te üçüncü sırada yer alıyor. Bu da takımın bu GP’de iyi bir sonuç elde etmesi için avantaj sağlıyor.

Renault araçlarında, yarışçıların tulum, kask ve emniyet kemerlerinde MAPFRE logosu yer alacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Stefan Jensen,9 yıl aradan sonra F1’i ülkemizde yeniden ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Renault DP World F1 takımını ve sürücüleri Daniel Ricciardo ve Estaban Occon’u gönülden destekliyor ve onlara başarılar diliyorum.” dedi.

Benzer Yazılar

Yorum Yap