“Bi’ Doktora Sor” ile Doktorunuz Yanınızda

yazar MAPFRE
Online Tıbbi Danışmanlık

Covid-19 nedeniyle pek çok insan acil bir durum olmadıkça hastanelere gitmekten çekiniyor. Fakat sağlık bu; ihmale gelmez! İşte, tam da bu nedenle MAPFRE Sigorta olarak sağlığınızı düşünüyor ve sizi yeni hizmetimiz Bi’ Doktora Sor ile tanıştırmak istiyoruz!

Bi’ Doktora Sor Nedir?

Bi’ Doktora Sor, MAPFRE Sigorta’nın sunduğu bir tıbbi ve psikolojik danışmanlık hizmetidir. Seyahat sağlık sigortası haricinde MAPFRE Sigorta sağlık sigortası poliçesine sahip olanların yararlanabileceği bu hizmet sayesinde evinizde, iş yerinizde, dilediğiniz her yerde alanında uzman bir doktor ile görüşebilir ve tıbbi ve psikolojik danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak bu hizmetten pazar günleri ve resmi tatiller hariç haftanın 6 günü, 08.00-20.00 saatleri arasında yararlanabilirsiniz. Üstelik bu hizmet kapsamında poliçe teminatlarınızı kullanmadan, sınırsız doktor görüşmesi imkânına sahip olursunuz.

Bi’ Doktora Sor ile Hangi Bölümlerden Hizmet Alabilirsiniz?

Bi’ Doktora Sor hizmetimiz sayesinde evinizden çıkmadan iç hastalıkları, dematolog, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kulak, burun ve boğaz (KBB), kadın hastalıkları ve ortopedi bölümlerinden tıbbi danışmanlık alabilirsiniz.

Ayrıca bu uygulamadan yararlanan sigortalılarımız, danışmanlık hizmetine özel olarak ayakta tedavi teminatını kullanıp herhangi bir katılım payı ödemeden ve doktor sevk kâğıdına ihtiyaç duymadan anlaşmalı laboratuvarlarda gerekli testleri yaptırabilirler. Hatta İstanbul, Ankara, İzmir ya da Bodrum’da yaşıyorsanız ihtiyaç halinde evde ya da iş yerinde kan alımı hizmetinden de faydalanabilirsiniz.

Bi Doktora Sor

Bi’ Doktora Sor Uygulamasından Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Bir sağlık sorunundan şikâyetçisiniz, ama hastaneye gitmeye mi çekiniyorsunuz ya da bunun için zamanınız olmadığını mı düşünüyorsunuz? O halde Bi’ Doktora Sor Tıbbı ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetinden yararlanmanın tam zamanı! Hiç merak etmeyin; Bi’ Doktora Sor’dan yararlanmak oldukça kolay. Bunun için aşağıdaki alternatiflerden birini seçebilir ve pratik bir şekilde görüşme yapabilirsiniz.

  • Telefonla Tıbbi Danışmanlık Hizmeti

Eğer doktor görüşmelerini telefonunuz aracılığıyla sesli bir şekilde yapmak istiyorsanız 0850 755 0 755 numaralı MAPFRE Müşteri Hizmetleri’ni aramanız yeterli. Telefon numarasını çevirdikten sonra 1’i tuşlayarak tıbbi danışmanlık hattına bağlanabilir ve size yardımcı olacak yetkilimiz sayesinde talebinizi iletebilirsiniz. Yetkilimiz talebinizi aldıktan sonra görüşmenizi başlatmak üzere sizi yönlendirecektir.

  • Online Tıbbi Danışmanlık Hizmeti

MAPFRE Go’ya giriş yaptıktan sonra “Bi’ Doktora Sor” bölümünü tıklayabilir ve burada chat ile yazılı ya da video ile görüntülü olarak, ekranda ad ve soyadlarını gördüğünüz doktorlara danışabilirsiniz.

Bi’ Doktora Sor Hangi Avantajları Sunuyor?

Sunulan bu hizmetin en büyük avantajı hiç kuşkusuz hastaneye gitmeden, pratik bir şekilde doktorlarla görüşme yapıp sağlık sorununuzla ilgili aklınızdaki sorulara cevaplar bulabilmeniz. Bu uygulamadan sınırsız bir şekilde yararlanabilmek ve doktorlarla görüşmelerinizin teminat limitlerinden düşmeyecek olması da büyük bir artı.

Bildiğiniz üzere hastalıkların tanısının koyulabilmesi için bazı testlere, tetkiklere ihtiyaç duyulabiliyor. Sunduğumuz hizmet sayesinde online olarak görüştüğünüz doktorla tahlil sonuçlarınızı pdf, jpeg ya da png formatlarında paylaşabilir ve doktor görüşü alabilirsiniz.

Bi’ Doktora Sor Hizmetimizi Deneyen Kullanıcılarımızın Yorumları

  • Pandemi nedeniyle hastaneye gitmek istemediğim için MAPFRE Sigorta’nın bu hizmetini duyduğumda çok sevindim. 0850 755 0 755 numaralı telefonu arayarak iç hastalıkları doktoru ile görüşme sağladım. Yorumları istekleri beni tanımak adına soruları gayet yerindeydi, evden çıkmadan hizmet aldığım için mutluyum.

Sabiha Atlı

  • MapfreGo üzerinden giriş yaparak chat bölümünden doktor hanımla daha önceden yaptırdığım tahlillerimin sonuçlarını gönderdim. Yaptığınız uygulama için çok teşekkürler tekrar hastaneye gitmeye gerek kalmadan tüm aklımdaki sorulara cevap buldum.

Erman Akbulut

  • İstanbul’da yaşıyorum kronik rahatsızlığım sebebiyle evden çıkmak istemiyordum, bu yüzden Bi’ Doktora Sor uygulaması benim için harika bir hizmet oldu. Online olarak kadın hastalıkları uzmanına bağlanarak şikayetlerimi anlattım. Doktor hanım da eve bir ekip gönderdi kan tahlilimi almak için; İstanbul’da yaşayanlar için böyle bir hizmetleri varmış. Teşekkürler MAPFRE Sigorta!

Esra Yavuz 

“Mapfre Sigorta Anonim Şirketi olarak, “Bi Doktora Sor” uygulamasında siz sigortalılarımıza ulaştırdığımız danışmanlık hizmetini  Marm Assistance Destek Hizmetleri Anonim Şirketi  (“Marm Assistance”) aracılığı ile kullanımınıza sunmaktayız. Mapfre Sigorta Anonim Şirketi, Marm Assistance ile yalnızca siz değerli sigortalılarımıza daha zengin bir deneyim sunabilmek adına işbirliği içinde olup, Marm Assistance tarafından temin edilen danışmanlık hizmeti ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Mapfre Sigorta Anonim Şirketi hiçbir koşulda tarafınıza tıbbi danışmanlık hizmeti vermemektedir. Mapfre Sigorta Anonim Şirketi ‘nin Marm Assistance tarafından tarafınıza verilen hiçbir görüş tahtında hiçbir koşulda ve hiçbir nam altında sorumluluğu bulunmamaktadır.“

Benzer Yazılar

Yorum Yap