Babalara Yakışır Babalar Günü Hediye Önerileri

yazar MAPFRE
Babalar Günü Hediye Önerileri

Babanızın hayatınızdaki yerinin ne kadar önemli olduğunu, ona ne kadar çok değer verdiğinizi biliyoruz. Babalar Günü de babanıza sevginizi gösterebileceğiniz müthiş bir fırsat. Biz de bu nedenle babalar için hediye önerileri hazırladık. Ancak Babalar Günü hediye önerilerimize geçmeden önce “Babalar Günü ne zaman?” sorusunu cevaplayalım. Bunun için her yıl sabit bir gün söylemek mümkün değil. Ancak haziran ayının üçüncü pazar gününün Babalar Günü olarak kutlandığını belirtelim. Yani 2022’de Babalar Günü 19 Haziran’a denk geliyor.

Bu özel günde babanıza ne alacağınıza karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Endişe etmeyin! Sizin için Babalar Günü hediye fikirlerini derledik. 

  1. Planlı Babalar İçin Akıllı Saat
Babalar Günü Hediye Fikirleri

En iyisini hak ettiğini düşündüğünüz babanız, gününü planlı olarak mı geçiriyor? Öyleyse son zamanlarda sıklıkla tercih edilen akıllı saatler babanıza bu özel günde alabileceğiniz en iyi hediyelerden biri olabilir. Çünkü akıllı saatte bulunan alarm oluşturma özelliği sayesinde babanız işlerinin takibini kolayca yapabilir. Gece ne kadar uyuduğunu, gün içindeki nabız değerlerini ve telefonuna gelen bildirimleri efor sarf etmeden akıllı kol saatinden öğrenebilir. Özellikle yeni babalara bebekleriyle beraber değişen uyku saatlerini düzenlemeleri için çok büyük bir yardımcı olabilir.

Ayrıca çeşitlilik olması açısından akıllı saatin farklı renkteki kordonlarını satın alabilir ve  babanız için hazırladığınız hediye kutusuna bunları da küçük bir notla birlikte ekleyebilirsiniz. 

  1. Yaz Aylarına Düşkün Babalar İçin Şort, Güneş Gözlüğü, Şapka
Babalar Günü Hediyesi

Babalar Günü’nün tarihinin, haziran ayının üçüncü pazar günü olduğu düşünüldüğünde akla gelecek konulardan biri de mutlaka yaz tatilleri olur. Babanız da yaz geldiğinde deniz ve havuz keyfi yapmayı sevenlerdense deniz şortu, güneş gözlüğü, şapka üçlüsü onun için biçilmiş kaftan olabilir. 

Ayrıca hediye paketine güneş koruyucu, deniz gözlüğü, deniz terliği gibi plaj ürünlerini de ekleyebilirsiniz. 

  1. Toprakla Uğraşmayı Seven Babalar Özel Bahçıvan Seti
Babalar Günü İçin Hediye Fikirleri

Bahçede bitki ekmeye, sebze meyve yetiştiriciliği yapmaya ilgisi olan bir babaya sahipseniz bahçıvan seti, aradığınız Babalar Günü hediyesi olabilir. Bahçıvan setinde çapa, kürek, tırmık, tırpan, budama makası, kova, kazma, balta olabilir. Üstelik hediye paketinize onun yetiştirmeyi istediği ve mevsime uygun olan çiçeğin tohumunu da ekleyebilirsiniz. 

  1. Kahvesever Babalara Özel Kahve Ekipmanı
Babalar Günü Hediyeleri

Kahve, birçok insan için bir yaşam tarzıdır. Babanız için de kahve hayatın vazgeçilmez bir parçası ise ona kendine evde istediği kahveyi yapabilmesi için bir kahve ekipmanı hediye edebilirsiniz. Moka pot, aeropress, french press, chemex, V60, filtre kahve veya espresso makinesi, babanızın Babalar Günü’nü kutlamak için alabileceğiniz kahve ekipmanları arasında. Ayrıca dilerseniz hediye kutusunun içine çikolata ve çekilmiş kahve de ekleyebilirsiniz. 

  1. Ofiste Çalışan Babalara Özel Dolma Kalem Seti
Babalar Günü

Dolma kalem, birçok insana estetik durması, daha güzel yazmayı sağlaması ve kişisel eşya olması açısından cazip gelir. Sizin babanız da masa başında ve ofis ortamında çalışıyorsa içinde kalem mürekkebi, kartvizitlik ve anahtarlık da olan dolma kalem seti alabilirsiniz.

Dilerseniz birlikte çektirdiğiniz güzel bir fotoğrafı çerçeveletip hediyenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca yanına babanızın sizin için ne kadar değerli olduğunu anlatacağınız bir not eklemeyi de unutmayın deriz.

  1. Onarım Yapmaktan Hoşlanan Babalar İçin Tamir Seti
Babalara Özel Hediye Önerileri

Evinizin tesisatında ortaya çıkan problemler, gider tıkanıklıkları… Her evde tadilat gerektiren bazı sorunlar yaşanabiliyor. Peki, sizin de babanız bu sorunları çözme konusunda hevesli mi? Eğer öyleyse alacağınız tamir seti onu mutlu edebilir. Bunun için ona içinde çekiç, tornavida, çeşitli boyda vidalar, matkap gibi malzemelerin olduğu bir set hediye edebilirsiniz. 

  1. Cüzdan Taşımayı Sevmeyen Babalar İçin Kartlık
Babalar Gününe Özel Hediyeler

Her şeyin dijitale dönüşmeye başlamasıyla birlikte yanımızda nakit para taşımamaya başladık. Bunun yanında kredi kartlarına ek olarak kimlik kartı, ulaşım kartları, sürücü belgesi, mağaza kartları, market kartları derken hala cüzdanımızda çok sayıda kart bulunuyor.

Babanız gündelik hayatında bu kartları kullanıyorsa ona üzerine ismini yazdırdığınız el yapımı kartlık alabilirsiniz. Bu sayede kolayca istediği karta ulaşabilir ve kartlık portatif olduğu için konforundan ödün vermez. 

  1. Tatili Hak Eden Babalar İçin Tatil Rotaları

Babanızı iş hayatının stresinden kısa süreliğine de olsa uzaklaştırmak ve ona hak ettiği tatili sunmak belki de en güzel hediye olabilir. İster çalışan olsun ister emekli gündelik rutinlerinden uzaklaşmaları ve küçük bir tatil yapmaları hem fiziki hem de ruhsal sağlık açısından yenileyici olabilir. 

Yaz aylarında gidilebilecek en güzel rotalardan biri de Ege’dir. Ege’nin en güzel koylarına gidip beraber hem kaliteli zaman geçirip hem de denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Alternatif olarak yurt içindeki keşfedilmeyi bekleyen tatil rotalarına bir seyahat planlayabilirsiniz. 

Eğer doğanın içinde daha kısa süreli ve daha az masraflı bir tatil için beraber kamp kurmaya da gidebilirsiniz. Doğayla iç içe olmayı ve sakinliği seven babalar için kamp tatili vazgeçilmez bir deneyim olabilir. Tatilde bütün işi babanıza bırakmamak için kampa gitmeden önce bilinmesi gerekenleri yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Babanızın Babalar Günü kutlu olsun!

Benzer Yazılar

Yorum Yap